Buikdansworkshops

Voor volwassenen verzorg ik op aanvraag workshops en optredens voor verjaardagen, vrijgezellenfeesten voor vrouwen, bruiloften, vriendinnenuitjes, bedrijfsfeesten en andere feestelijke gelegenheden.

Workshops buikdansen en optredens worden meestal gecombineerd, maar er kan ook gekozen worden voor alleen een workshop of alleen een optreden.

Tijdens de buikdansworkshop staat de bruid of jarige in het middelpunt. Zij wordt gekleed als Oriëntaals danseres en voor de anderen zijn er heupsjaals. Ik laat jullie kennis maken met verschillende stijlen binnen de buikdans.
We oefenen een aantal buikdansbewegingen en vervolgens herhalen we deze in dansjes. In de pauze genieten we van munt thee en Oosterse lekkernijen.
Als slot verrassen we de bruid of jarige met een ritueel; terwijl we haar inwikkelen met sluiers, mag iedereen een wens voor haar doen.

Tijdens mijn buikdansoptreden creëer ik een sprookjesachtige sfeer en geef hiermee een betoverende glans aan uw feest! Lees verder bij buikdansoptredens.

Prijs

€ 12,50 tot € 35,- per persoon, afhankelijk van wat je wilt en afhankelijk van het totaal aantal personen.

Locatie

De workshop kan in principe op elke locatie plaatsvinden, ook op de locatie van Gunesh in de spiegelzaal van ABC school het Scala in Amersfoort.

Vraag hier een buikdansworkshop aan of bel voor meer informatie en boekingen 06 183 60 485.

Cadeaubon

Wil je een bijzonder en op-en-top vrouwelijk cadeau geven aan je vrouw, moeder, dochter, vriendin of collega? Verras haar dan met een cadeaubon voor een buikdansles, een mantradansles, een buikdansoptreden en/of een buikdansworkshop. Als je hier samen met degene die je de cadeaubon geeft van wilt genieten dan is dat mogelijk.

Deze cadeaubon is te koop vanaf  € 6,50.

Vraag hier een cadeaubon aan of bel voor meer informatie 06 183 60 485.