Kinderfeest

Oriëntaalse sprookjesdans voor kinderfeesten in de sfeer van duizend en één nacht

Workshop voor kinderen in  Dierenpark Amersfoort

Verras je dochter voor haar verjaardag met deze Oriëntaalse sprookjesdans in de sfeer van 1001 nacht.

In een betoverende sfeer vertelt Gunesh een sprookje over een oosterse prinses, die dansend voor de volle maan haar grote liefde vindt.

Omgetoverd in oosterse prinsessen beelden we dit sprookje uit in Oriëntaalse dansjes. Na afloop kunnen alle ouders, broertjes en zusjes hiervan meegenieten.

Terwijl de jarige met haar vriendinnen op kussentjes zit rondom een Turks theeblad, vertel ik een sprookje in de sfeer van 1001 nacht. We drinken limonade en muntthee uit Turkse glaasjes en eten lekkernijen. Aan de hand van het sprookje laat ik een geheimzinnige dans zien, waarna de jarige een geschenk krijgt. Vervolgens wordt iedereen omgetoverd tot een Oriëntaalse sprookjesdanseres met behulp van rinkelende heupsjaals.

Ik leer de kinderen Oriëntaalse dansjes en als afsluiting kunnen we 1 van de dansjes instuderen als optreden voor de ouders en/of we kunnen aan de hand van het sprookje gaan knutselen.

Dit kinderfeest kan bij je thuis worden verzorgd, in de spiegelzaal van ABC school het Scala in Amersfoort of op een andere locatie naar keuze.

Dit kinderfeest is geschikt voor kinderen van 6 t/m 9 jaar.

Voor kinderen vanaf 10 jaar en ouder verzorg ik kinderfeesten zonder sprookje met o.a. buikdansen op muziek van Shakira.

In plaats van dit kinderfeest kan deze sprookjesdans ook als workshop worden verzorgd op basisscholen en andere instellingen.

De prijs is afhankelijk van wat je wilt.

Vraag hier meer informatie aan over dit kinderfeest of deze workshop, of bel voor meer informatie: 06 183 60 485.